𝐏𝐌𝐌 𝐑𝐀𝐈𝐇 𝐏𝐈𝐍𝐆𝐀𝐓 𝐔𝐍𝐓𝐔𝐊 𝐙𝐎𝐍 𝐌𝐄𝐋𝐀𝐊𝐀/𝐍𝐄𝐆𝐄𝐑𝐈 𝐒𝐄𝐌𝐁𝐈𝐋𝐀𝐍 𝐃𝐈 𝐌𝐘𝐏𝐎𝐋𝐘𝐂𝐂 𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓𝐒 𝐂𝐀𝐑𝐍𝐈𝐕𝐀𝐋 𝟐𝟎𝟐𝟑

Nilai, 27 Julai 2023 - MYPOLYCC Sports Carnival 2023 telah melabuhkan tirai petang tadi dengan Majlis Perasmian Penutupan yang dirasmikan oleh YBM Kementerian Pendidikan Tinggi, Dato Seri Mohamed Khaled bin Nordin di Dewan Sri Putra, Politeknik Nilai, Negeri Sembilan.

Dalam penyertaan kali ini, 11 orang staf PMM terlibat dalam kontinjen Zon Melaka/Negeri Sembilan mewakili acara sukan masing-masing.Dalam acara pelajar, Muhammad Hanif bin Roslen muncul sebagai pemenang pingat gangsa Petanque bagi kategori Single lelaki.

Bagi acara sukan badminton (kategori staf), seramai 5 orang staf terlibat iaitu En Yusof Ismail, Mohamad Suhaimi bin Arsad, Norhidayah binti Tabroni dan Siti Farizah binti Yaakub telah berjaya memyumbang pingat perak bagi kategori staf. Pasukan ini juga turut diuruskan oleh seorang lagi staf PMM iaitu En Mohd Ishak Basir.

Satu lagi pingat perak kategori staf berjaya disumbangkan oleh pasukan petanque triple wanita yang membabitkan salah seorang staf PMM menerusi Puan Noriha binti Rahmat.Tahniah diucapkan kepada staf & pelajar PMM yang telah menyumbang pingat dan komitmen sebagai peserta dan pegawai pasukan Zon Melaka/Negeri Sembilan dalam edisi kali ini.

Berikut antara staf lain yang terlibat dalam MyPolycc Sports Carnival 2023 :

Petanque:
1.Mohd Faris bin Hashimuddin
2.Puan Norazlina binti Ramli.

Tenpin Boling:
1. Noraidawati binti Nordin

Jawatankuasa Pegurusan Sukan
1. En. Amir bin Awang
2. En. Zailani bin Siran